Dakrenovatie advies

Nood aan een dakrenovatie, maar weet u niet helemaal waarop u moet letten? Laat ons u helpen. Ons professionele team helpt u met de werken aanbesteden en mee op te volgen zodat u volledig gerust en met minimale moeite uw dak kunt renoveren. Professioneel dakrenovatie advies met een transparante communicatie.

Dakrenovatie of herstellingen?

Herstellingen uitvoeren aan daken is soms nodig, maar wanneer is het meer kostenefficiënt om een renovatie uit te voeren? We helpen u voorkomen dat u meer geld kwijt bent aan reparaties dan nodig. Een renovatie is immers een investering die op vrij korte termijn veel geld kan besparen. Hiernaast bent u ook zeker dat uw werknemers of huurders veilig zijn.

Waarom kiezen voor dakrenovatie advies door BDA?

Als u kiest voor BDA, dan kiest u voor expertise, knowhow en een transparante communicatie. We garanderen dat u door ons dakrenovatie advies op de hoogte bent van alle mogelijke oplossingen. Denk hierbij aan kiezen tussen een herstelling of renovatie, welke subsidies beschikbaar zijn etc.

We geloven in een flexibele aanpak. Laat ons weten welke datum en welk tijdstip voor u het best passen en de kans is groot dat we op dat moment kunnen langskomen.

Subsidies voor dakrenovatie?

In verband met gebouwen kan u tegenwoordig meestal een subsidie krijgen als de energieprestaties door de uitgevoerde werken verbeteren. Er zijn nog andere subsidies die regelmatig boven water komen. Het is dus zeker interessant om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden.

We informeren grondig en adviseren u over de mogelijke subsidies. Timing is belangrijk, zeker bij dakrenovaties omdat de kostprijs ervan hard kan oplopen. Verder zijn er ook andere financieringsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de overkoepelende renovatiepremie en de groene lening.

Bij ons bent u zeker dat u de beste kostprijs en kwaliteit van dakrenovaties krijgt. We vergelijken dus ook de prijzen van aannemers en adviseren u welke de beste oplossing is voor uw situatie.

Werken aanbesteden en opvolgen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, regelen we de aanbesteding van de dakrenovatiewerken en volgen deze nauwkeurig op. Zo bent u gerust over zowel de algemene kostprijs als de kwaliteit van de gerenoveerde daken.

Door niet enkel advies te geven, maar ook onze expertise meteen te gebruiken om de werken in actie te zetten, zullen deze efficiënter en kwalitatiever verlopen. Wilt u gebruik maken van onze alomvattende service? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen

Maak een afspraak indien u vragen heeft over onze diensten.